Tarifele practicate de Administrația Parcului Național Defileul Jiului sunt practic instrumente legale de care dispune orice administrator în scopul diversificării activităților și sprijinirii acestora.

Prin intermediul acestui mijloc, administrația ariei naturale protejate a realizat și a amplasat în teren panouri cu diverse tematici si mesaje, panouri informative și de prezentare.

Totodată, am reușit constant să modernizăm instrumentarul de lucru, în sensul în care am achiziționat camere de monitorizare, echipamente de prelucrare a datelor și materiale consumabile utilizate în activitățile cu scop educativ.

De asemenea, periodic, am îmbunătățit infrastructura de vizitare.

Ne dorim să fiți conștienți că acest mijloc este foarte practic și benefic pentru administrația ariei naturale protejate și în scopul dezvoltării gamei de materiale de promovare (realizarea de materiale de promovare – insigne, breloc, pliant, articole îmbrăcăminte, etc.).

Biletele de vizitare se pot achiziționa de la Centrul de Vizitare al Parcului Național Defileul Jiului, din teren prin intermediul rangerilor sau online de la adresa:

Valabilitatea biletelor achiziționate este de 7 zile de la data cumpărării acestora.

Tarife instituite de administrație – anexa Ministerul Mediului

Pentru emiterea avizului/acordului pentru desfășurarea/implementarea activităţilor/planurilor programelor/proiectelor ce nu sunt generatoare de venituri și care nu au impact asupra mediului, realizate de către  membrii comunităţilor locale – persoane fizice, nu se percep tarife.

De asemenea, pentru categoriile de persoane specificate în Ordinul Ministrului Mediului și Pădurilor nr. 3836 din 08.11.2012, privind aprobarea Metodologiei de avizare a tarifelor instituite de către administratorii/custozii ariilor naturale protejate pentru vizitarea ariilor naturale protejate, pentru analizarea documentațiilor și eliberarea de avize conform legii, pentru fotografiatul și filmatul în scop comercial sau altele evidenţiate în prezentul regulament sau în cadrul sistemului de tarife aprobat şi aflat în vigoare la data solicitării, nu se va percepe tarif.

Achitarea tarifului stabilit, către Administrația Parcului Național Defileul Jiului, este condiţie obligatorie pentru analiza documentaţiilor în vederea emiterii avizului/acordului. Neachitarea acestuia conduce la neemiterea avizului.

  Pentru detalii privind facturarea vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0353 402 354 sau pe email contact@defileuljiului.ro

   Tariful de avizare se poate achita în contul IBAN RO23RZBR0000060011783054 Raiffeisen Bank, Sucursala Tg-Jiu, Gorj sau la casieria Administrației Parcului Național Defileul Jiului din str. Zorilor, nr.6, Bumbești-Jiu, Gorj.