RNP Romsilva Administrația Parcului Național Defileul Jiului  păstrează și protejează zone deosebite din punct de vedere al patrimoniului  natural  dar și al patrimoniului cultural-istoric de pe raza sa. Acest lucru este posibil doar dacă reușim să reducem impactul antropic asupra acestora, având în vedere peisajul legendar și sălbăticia locului precum și încărcătura istorică.

Serviciile oferite de RNP Romsilva Administrația Parcului Național Defileul Jiului sunt prezentate alăturat :

  • Vizitarea Parcului Național Defileul Jiului cu însoțitor din partea Administrației Parcului Național Defileul Jiului : vizitatorii au astfel posibilitatea să vadă și să afle informații despre cele mai spectaculoase și importante locuri de pe raza parcului. Acest serviciu este posibil pentru grupuri de min.5 persoane- max 20 persoane.
  • Vizitarea Parcului Național Defileul Jiului cu însoțitor  și asigurarea transportului cu mijloc auto din partea Administrației Parcului Național Defileul Jiului pe căile de acces permise. Acest serviciu se realizează pentru grupuri de maxim 4 persoane.
  • Vizitarea Parcului Național Defileul Jiului cu bicicleta  pe traseele /căile de acces permise. Bicicleta poate fi  închiriată de la Centrul De vizitare al Parcului Național Defileul Jiului din Bumbești Jiu str. Zorilor nr.6.
  • Servicii de campare la  Locul de campare Lainici unde turiștii dispun  de vetre de foc și mese pentru picnic.  Poiana oferă o priveliște frumosă asupra versanților abrupți ai Crestei Braicului și asupra rezervației naturale Sfinxul Lainicilor. Se pot face drumeții, pescuit recreativ, rafting.

Pentru programări și mai multe detalii vă rugăm să contactați Administrația Parcului Național Defileul Jiului.  Aceste sevicii/activității se organizează cu informare prealabilă de minim 7 zile și sunt supuse tarifării.